Dat kan natuurlijk nog altijd gebeuren, maar de kansen op een last-minute oplossing slinken toch met de minuut. De analisten zijn er echter niet zeker van of een 'shutdown' noodzakelijkerwijs een slechte zaak moet zijn. Het kan namelijk een aantal zaken in beweging brengen.

Het sentiment op de Amerikaanse beurzen is dan ook zeker niet slecht, de openingsverliezen zijn weggewerkt en de belangrijkste indices noteren nu dicht bij het slotniveau van afgelopen vrijdag. Zowel Apple als Facebook zien hun beurskoers dicht bij huis blijven.

Dat kan natuurlijk nog altijd gebeuren, maar de kansen op een last-minute oplossing slinken toch met de minuut. De analisten zijn er echter niet zeker van of een 'shutdown' noodzakelijkerwijs een slechte zaak moet zijn. Het kan namelijk een aantal zaken in beweging brengen. Het sentiment op de Amerikaanse beurzen is dan ook zeker niet slecht, de openingsverliezen zijn weggewerkt en de belangrijkste indices noteren nu dicht bij het slotniveau van afgelopen vrijdag. Zowel Apple als Facebook zien hun beurskoers dicht bij huis blijven.