Het is nu wachten op de slotverklaring die na afloop van de meeting van de Amerikaanse centrale bank traditioneel wordt gegeven.

Economisch gezien was er vandaag slecht nieuws in de vorming van tegenvallende resultaten bij Federal Express.

De pakjesbezorger ondervindt duidelijk hinder van de moeilijke economische omgeving, waarbij zowel omzet als winst onder de verwachtingen uitkwamen.

De nettowinst per aandeel bedroeg over het voorbije kwartaal 1,23 dollar, ten opzichte van een consensusverwachting van 1,38 dollar.

Ook de omzet was met 10,85 miljard dollar aan de slappe kant, de analisten hadden gerekend op 11 miljard dollar. De koers van FedEx noteert ruim 5% lager.

Het is nu wachten op de slotverklaring die na afloop van de meeting van de Amerikaanse centrale bank traditioneel wordt gegeven. Economisch gezien was er vandaag slecht nieuws in de vorming van tegenvallende resultaten bij Federal Express. De pakjesbezorger ondervindt duidelijk hinder van de moeilijke economische omgeving, waarbij zowel omzet als winst onder de verwachtingen uitkwamen. De nettowinst per aandeel bedroeg over het voorbije kwartaal 1,23 dollar, ten opzichte van een consensusverwachting van 1,38 dollar. Ook de omzet was met 10,85 miljard dollar aan de slappe kant, de analisten hadden gerekend op 11 miljard dollar. De koers van FedEx noteert ruim 5% lager.