Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management merkt op dat de meeste macro-economische indicatoren aangeven dat de wereldeconomie aan de beterhand is. Dat geldt ook voor de Verenigde Staten, waar de verkopen van bedrijfsvoertuigen het hoogste peil sinds januari 2006 bereikte.

De verkopen van zware vrachtwagens waren anderzijds nog nooit zo sterk sinds februari 2007. Ook de indices van de verkoopmanagers, zowel die voor de verwerkende industrie als voor de dienstensector, bereikte de hoogste niveaus sinds respectievelijk 2001 en 2008.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management merkt op dat de meeste macro-economische indicatoren aangeven dat de wereldeconomie aan de beterhand is. Dat geldt ook voor de Verenigde Staten, waar de verkopen van bedrijfsvoertuigen het hoogste peil sinds januari 2006 bereikte. De verkopen van zware vrachtwagens waren anderzijds nog nooit zo sterk sinds februari 2007. Ook de indices van de verkoopmanagers, zowel die voor de verwerkende industrie als voor de dienstensector, bereikte de hoogste niveaus sinds respectievelijk 2001 en 2008.