Het rendement op de 10-jarige staatsobligatie is weer wat afgebrokkeld, zodat de kaap van 3,50% voorlopig niet wordt doorbroken. De meeste economen verwachten niet dat de FED nog dit jaar haar basisrente gaat verhogen.

De olieprijs is anderzijds gestegen tot boven het niveau van 108 dollar per vat, hoewel de stijging van de olieprijs vandaag beperkt blijft tot fracties van een procent.

Goud is anderzijds ook weer wat duurder geworden, voor een troy ounce goud moet nu iets meer dan 1340 dollar worden betaald.

Het rendement op de 10-jarige staatsobligatie is weer wat afgebrokkeld, zodat de kaap van 3,50% voorlopig niet wordt doorbroken. De meeste economen verwachten niet dat de FED nog dit jaar haar basisrente gaat verhogen. De olieprijs is anderzijds gestegen tot boven het niveau van 108 dollar per vat, hoewel de stijging van de olieprijs vandaag beperkt blijft tot fracties van een procent. Goud is anderzijds ook weer wat duurder geworden, voor een troy ounce goud moet nu iets meer dan 1340 dollar worden betaald.