Steeds meer bedrijven komen met een winstwaarschuwing. De volgende in het rijtje is Eastman Kodak, dat de prognose voor het volledige boekjaar heeft ingetrokken. Het bedrijf geeft toe geen guidance met enige vorm van zekerheid meer te kunnen geven.

Volgens Topman Antonio Perez wordt het bedrijf met een vorm van onzekerheid gekenmerkt die haar gelijke nog niet heeft gehad. Perez durft zodoende niets meer te voorspellen en geeft toe wat volgend jaar betreft volledig in het duister te tasten.

Ford beklemtoonde vanmiddag nogmaals dat de situatie bij deze autobouwer minder urgent is dan bij collega's General Motors en Chrysler. Topman Alan Mulally blijft van mening dat Ford op eigen kracht moet kunnen overleven.

AIG zou 10 miljard dollar verloren hebben aan speculatieve acties. De grootste verzekeraar zoekt nu een manier om dat bedrag aan zijn schuldeisers terug te betalen.

Steeds meer bedrijven komen met een winstwaarschuwing. De volgende in het rijtje is Eastman Kodak, dat de prognose voor het volledige boekjaar heeft ingetrokken. Het bedrijf geeft toe geen guidance met enige vorm van zekerheid meer te kunnen geven. Volgens Topman Antonio Perez wordt het bedrijf met een vorm van onzekerheid gekenmerkt die haar gelijke nog niet heeft gehad. Perez durft zodoende niets meer te voorspellen en geeft toe wat volgend jaar betreft volledig in het duister te tasten. Ford beklemtoonde vanmiddag nogmaals dat de situatie bij deze autobouwer minder urgent is dan bij collega's General Motors en Chrysler. Topman Alan Mulally blijft van mening dat Ford op eigen kracht moet kunnen overleven. AIG zou 10 miljard dollar verloren hebben aan speculatieve acties. De grootste verzekeraar zoekt nu een manier om dat bedrag aan zijn schuldeisers terug te betalen.