Facebook dreigt tegen 2017 80% van zijn gebruikers te verliezen, zo blijkt uit een studie verricht aan Princeton University. In de komende jaren zou het aantal gebruikers in versneld tempo dalen, waarbij een zekere gebruikersmoeheid zou optreden. Die moeheid valt nu al vast te stellen.

Tussen 2015 en 2017 zou Facebook in recordtempo aanzien verliezen. De voorkeur zou meer en meer uitgaan naar andere sociale netwerken waarvan er sommigen nog maar in de kinderschoenen staan. Princeton's Department of Mechanical and Aerospace Engineering maakte gebruik van een gespecialiseerd model om de terugval van Facebook aan te tonen.

Facebook dreigt tegen 2017 80% van zijn gebruikers te verliezen, zo blijkt uit een studie verricht aan Princeton University. In de komende jaren zou het aantal gebruikers in versneld tempo dalen, waarbij een zekere gebruikersmoeheid zou optreden. Die moeheid valt nu al vast te stellen. Tussen 2015 en 2017 zou Facebook in recordtempo aanzien verliezen. De voorkeur zou meer en meer uitgaan naar andere sociale netwerken waarvan er sommigen nog maar in de kinderschoenen staan. Princeton's Department of Mechanical and Aerospace Engineering maakte gebruik van een gespecialiseerd model om de terugval van Facebook aan te tonen.