Euro sluit opnieuw af boven 1,26 dollar

Op de valutamarkten ging de euro weer hoger, hoewel de koersevolutie met ups en downs verliep. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2633 dollar betaald, of een zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,673%, of een stijging met bijna 5% tegenover de slotkoers van donderdag.

Goud duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1703,10 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan gisterenavond.

Euro sluit opnieuw af boven 1,26 dollar Op de valutamarkten ging de euro weer hoger, hoewel de koersevolutie met ups en downs verliep. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2633 dollar betaald, of een zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,673%, of een stijging met bijna 5% tegenover de slotkoers van donderdag. Goud duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1703,10 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 96 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan gisterenavond.