Een aandeel dat vandaag moeizaam opnieuw poogt recht te krabbelen, is Tesla Motors. Vorige week was er een tweede elektrische auto van dit merk in brand gevlogen en dat lokte vanzelfsprekend een sterke correctie in de beurskoers van het aandeel niet.

Vandaag noteert Tesla opnieuw boven het niveau van 140 dollar, wat toch nog een flink eind verwijderd is van de piekkoers boven 194 dollar. Eén en ander belet natuurlijk niet dat Tesla op de huidige koersniveaus nog steeds fors wordt gewaardeerd, misschien wel te fors.

Een aandeel dat vandaag moeizaam opnieuw poogt recht te krabbelen, is Tesla Motors. Vorige week was er een tweede elektrische auto van dit merk in brand gevlogen en dat lokte vanzelfsprekend een sterke correctie in de beurskoers van het aandeel niet. Vandaag noteert Tesla opnieuw boven het niveau van 140 dollar, wat toch nog een flink eind verwijderd is van de piekkoers boven 194 dollar. Eén en ander belet natuurlijk niet dat Tesla op de huidige koersniveaus nog steeds fors wordt gewaardeerd, misschien wel te fors.