Dat was bijvoorbeeld het geval met de kwartaalcijfers die Bank of America vanmiddag bekendmaakte. De koers van Bank of America verliest vrij fors terrein.

Na beurs komen onder andere eBay, American Express en Sandisk nog met resultaten, donderdag en vrijdag worden eveneens nog twee belangrijke dagen.

Een verhaal apart is Apple dat meer dan 5% moet prijsgeven en de kaap van 400 dollar in het vizier heeft gekregen. Volgens DigiTimes zullen de verkopen van de iPad mini dit kwartaal met 10 tot 20% dalen ten opzichte van het vorig kwartaal. Inmiddels is de koers van Apple al bijna gehalveerd.

Dat was bijvoorbeeld het geval met de kwartaalcijfers die Bank of America vanmiddag bekendmaakte. De koers van Bank of America verliest vrij fors terrein. Na beurs komen onder andere eBay, American Express en Sandisk nog met resultaten, donderdag en vrijdag worden eveneens nog twee belangrijke dagen. Een verhaal apart is Apple dat meer dan 5% moet prijsgeven en de kaap van 400 dollar in het vizier heeft gekregen. Volgens DigiTimes zullen de verkopen van de iPad mini dit kwartaal met 10 tot 20% dalen ten opzichte van het vorig kwartaal. Inmiddels is de koers van Apple al bijna gehalveerd.