Bij de beleggers groeit het wantrouwen over de kracht waarmee de economie in de Verenigde Staten herstelt. Verschillende indicatoren laten doorschemeren dat dit herstel wel eens minder uitgesproken zou kunnen zijn dan aanvankelijk was aangenomen.

Vanmiddag werden toch weer enkele interessante bedrijfsresultaten gepubliceerd. Die van Time Warner maakten weinig commotie los, de koers van het aandeel blijft dicht bij huis. Sprint Nextel kon met de cijfers anderzijds niet overtuigen, de koers moet in reactie meer dan 10% prijsgeven.

Bij de beleggers groeit het wantrouwen over de kracht waarmee de economie in de Verenigde Staten herstelt. Verschillende indicatoren laten doorschemeren dat dit herstel wel eens minder uitgesproken zou kunnen zijn dan aanvankelijk was aangenomen. Vanmiddag werden toch weer enkele interessante bedrijfsresultaten gepubliceerd. Die van Time Warner maakten weinig commotie los, de koers van het aandeel blijft dicht bij huis. Sprint Nextel kon met de cijfers anderzijds niet overtuigen, de koers moet in reactie meer dan 10% prijsgeven.