In de Verenigde Staten is de speculatie over het al dan niet bereiken van een overeenkomst binnen het Super Committee over een reductie van het begrotingsdeficiet.

Er zijn nog 10 dagen alvorens dat akkoord rond moet zijn. Het betreft een reductie van het tekort met 1200 miljard dollar over een periode van 10 jaar.

Het nieuws van de dag was ongetwijfeld het bericht dat Warren Buffett een belang van 5,50% in IBM heeft genomen. Het is de eerste keer dat Buffett een belang in een technobedrijf neemt.

In de Verenigde Staten is de speculatie over het al dan niet bereiken van een overeenkomst binnen het Super Committee over een reductie van het begrotingsdeficiet. Er zijn nog 10 dagen alvorens dat akkoord rond moet zijn. Het betreft een reductie van het tekort met 1200 miljard dollar over een periode van 10 jaar. Het nieuws van de dag was ongetwijfeld het bericht dat Warren Buffett een belang van 5,50% in IBM heeft genomen. Het is de eerste keer dat Buffett een belang in een technobedrijf neemt.