Algemeen wordt verwacht dat er buiten de landbouwsector vorige maand ongeveer 200.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad ongewijzigd zou zijn gebleven. Meevallende cijfers kunnen de hausse op Wall Street weer nieuw leven inblazen.

De haussemarkt op Wall Street ging vorige maand haar vijfde maand in, waarbij de S&P 500 meer dan verdubbeld is vanaf de bodem op 2009. De bedrijfsresultaten waren beter dan verwacht en de FED heeft ongebreideld geld in het financieel systeem gepompt.

Algemeen wordt verwacht dat er buiten de landbouwsector vorige maand ongeveer 200.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad ongewijzigd zou zijn gebleven. Meevallende cijfers kunnen de hausse op Wall Street weer nieuw leven inblazen. De haussemarkt op Wall Street ging vorige maand haar vijfde maand in, waarbij de S&P 500 meer dan verdubbeld is vanaf de bodem op 2009. De bedrijfsresultaten waren beter dan verwacht en de FED heeft ongebreideld geld in het financieel systeem gepompt.