De Bank of Japan heeft het voorbeeld van de FED gevolgd en de geldkranen wijdopen gezet.

Deels werken nog de tegenvallende werkloosheidscijfers voor de maand maart na die afgelopen vrijdag werden gepubliceerd. Het ziet er niet naar dat de arbeidsmarkt in de VS zich op korte termijn zal kunnen herpakken. Dat heeft waarschijnlijk tot gevolg dat de FED haar monetaire politiek niet zal wijzigen.

General Electric zal voor een bedrag van 3,30 miljard dollar Lufkin Industries overnemen. De koers van dit aandeel, dat actief is in de dienstverlening in de oliesector stijgt fors. Met name de defensieve sectoren liggen vandaag op de Amerikaanse beurzen goed op koers.

De Bank of Japan heeft het voorbeeld van de FED gevolgd en de geldkranen wijdopen gezet. Deels werken nog de tegenvallende werkloosheidscijfers voor de maand maart na die afgelopen vrijdag werden gepubliceerd. Het ziet er niet naar dat de arbeidsmarkt in de VS zich op korte termijn zal kunnen herpakken. Dat heeft waarschijnlijk tot gevolg dat de FED haar monetaire politiek niet zal wijzigen. General Electric zal voor een bedrag van 3,30 miljard dollar Lufkin Industries overnemen. De koers van dit aandeel, dat actief is in de dienstverlening in de oliesector stijgt fors. Met name de defensieve sectoren liggen vandaag op de Amerikaanse beurzen goed op koers.