In het geval van de Nasdaq loopt het verlies op tot bijna 1%. Op economisch vlak was er vanmiddag goed nieuws. Privé-werknemers hebben in de Verenigde Staten in 32.000 nieuwe arbeidskrachten aangeworven.

De cijfers werden door ADP Employver Services gepubliceerd. Het cijfer was min of meer conform de verwachtingen, de consensus lag op 30.000 extra jobs.

Vrijdag worden de werkloosheidscijfers voor april in de VS gepubliceerd. Er wordt gerekend op 200.000 nieuwe arbeidsplaatsen en op een werkloosheidsgraad die stabiel is gebleven op 8,70%.

In het geval van de Nasdaq loopt het verlies op tot bijna 1%. Op economisch vlak was er vanmiddag goed nieuws. Privé-werknemers hebben in de Verenigde Staten in 32.000 nieuwe arbeidskrachten aangeworven. De cijfers werden door ADP Employver Services gepubliceerd. Het cijfer was min of meer conform de verwachtingen, de consensus lag op 30.000 extra jobs. Vrijdag worden de werkloosheidscijfers voor april in de VS gepubliceerd. Er wordt gerekend op 200.000 nieuwe arbeidsplaatsen en op een werkloosheidsgraad die stabiel is gebleven op 8,70%.