Op de eerste plaats is er natuurlijk de meeting van de Amerikaanse centrale bank morgen. De meeste analisten verwachten dat de FED een meer agressief standpunt zal innemen wat betreft een verhoging van de basisrente op langere termijn. Alles zal afhangen van de economische ontwikkelingen.

In het eerste kwartaal evolueerde de Amerikaanse economie niet zo goed, maar de FED zal waarschijnlijk het zware winterweer als verzachtende omstandigheid inroepen. Natuurlijk is er volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas Fortis altijd een kans dat de exit strategie zal aangepast worden.

Op de eerste plaats is er natuurlijk de meeting van de Amerikaanse centrale bank morgen. De meeste analisten verwachten dat de FED een meer agressief standpunt zal innemen wat betreft een verhoging van de basisrente op langere termijn. Alles zal afhangen van de economische ontwikkelingen. In het eerste kwartaal evolueerde de Amerikaanse economie niet zo goed, maar de FED zal waarschijnlijk het zware winterweer als verzachtende omstandigheid inroepen. Natuurlijk is er volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas Fortis altijd een kans dat de exit strategie zal aangepast worden.