Ze houden met name de evolutie van de rente nauwlettend in de gaten. Die noteert momenteel lichtjes hoger, zonder dat er sprake is van een 'spike' zoals we er gisteren één zagen. Vanmiddag werd bekend dat het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten opnieuw is toegenomen.

Op de grondstoffenmarkten zet de opwaartse beweging zich verder. De goudprijs krijgt de kaap van 1375 dollar in het vizier, maar ook de olieprijs mag niet uit het oog worden verloren. Voor een vat West Texas Intermediate moet inmiddels weer meer dan 108 dollar worden betaald.

Ze houden met name de evolutie van de rente nauwlettend in de gaten. Die noteert momenteel lichtjes hoger, zonder dat er sprake is van een 'spike' zoals we er gisteren één zagen. Vanmiddag werd bekend dat het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten opnieuw is toegenomen. Op de grondstoffenmarkten zet de opwaartse beweging zich verder. De goudprijs krijgt de kaap van 1375 dollar in het vizier, maar ook de olieprijs mag niet uit het oog worden verloren. Voor een vat West Texas Intermediate moet inmiddels weer meer dan 108 dollar worden betaald.