Dat heeft onder andere te maken met de FED-meeting, waarvan vooral de toelichting van voorzitter Ben Bernanke belangrijk zal worden. In ieder geval wordt niet verwacht dat de Amerikaanse centrale bank haar politiek van monetaire verruiming zal terugschroeven.

Een andere factor van onzekerheid zijn de werkloosheidscijfers voor de maand april, die volgende vrijdag bekendgemaakt zullen worden. Er wordt gerekend op een toename van 150.000 nieuwe banen, maar meevallers in positieve of negatieve zin zijn toch niet uitgesloten.

Dat heeft onder andere te maken met de FED-meeting, waarvan vooral de toelichting van voorzitter Ben Bernanke belangrijk zal worden. In ieder geval wordt niet verwacht dat de Amerikaanse centrale bank haar politiek van monetaire verruiming zal terugschroeven. Een andere factor van onzekerheid zijn de werkloosheidscijfers voor de maand april, die volgende vrijdag bekendgemaakt zullen worden. Er wordt gerekend op een toename van 150.000 nieuwe banen, maar meevallers in positieve of negatieve zin zijn toch niet uitgesloten.