De schrikreactie na de publicatie van de tegenvallende Amerikaanse ISM-cijfers is volgens professor Stefan Duchateau begrijpelijk maar onnodig en overdreven. Integendeel, wanneer een negatief cijfer over de conjunctuur blijkbaar zomaar van achter een onverwachte hoek kan komen aanvliegen, dan zal dit de Amerikaanse Centrale bank extra behoedzaam maken om te snel een einde te willen maken aan haar expansieve monetaire politiek.

Precies wat je als beursbelegger wenst te horen: een redelijk lage LT rente voor een komende periode tegen een achtergrond van verstevigende bedrijfsresultaten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De schrikreactie na de publicatie van de tegenvallende Amerikaanse ISM-cijfers is volgens professor Stefan Duchateau begrijpelijk maar onnodig en overdreven. Integendeel, wanneer een negatief cijfer over de conjunctuur blijkbaar zomaar van achter een onverwachte hoek kan komen aanvliegen, dan zal dit de Amerikaanse Centrale bank extra behoedzaam maken om te snel een einde te willen maken aan haar expansieve monetaire politiek. Precies wat je als beursbelegger wenst te horen: een redelijk lage LT rente voor een komende periode tegen een achtergrond van verstevigende bedrijfsresultaten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.