Vanmiddag kwam PepsiCo nochtans met beter dan verwachte resultaten, waarbij prijsstijgingen de marges hielpen verbeteren. De verkoper van Pepsi sodas, Tropicana juices, Frito-Lay snacks en Quaker oatmeal maakte een winst per aandeel van 69 dollarcent bekend.

Over dezelfde periode van vorig jaar was dat nog 71 dollarcent. De nettowinst daalde eveneens, meer bepaald van 1,13 naar 1,08 miljard dollar. De koers van het aandeel daalde aanvankelijk, om vervolgens door te stijgen naar een nieuwe historische recordkoers.

Vanmiddag kwam PepsiCo nochtans met beter dan verwachte resultaten, waarbij prijsstijgingen de marges hielpen verbeteren. De verkoper van Pepsi sodas, Tropicana juices, Frito-Lay snacks en Quaker oatmeal maakte een winst per aandeel van 69 dollarcent bekend. Over dezelfde periode van vorig jaar was dat nog 71 dollarcent. De nettowinst daalde eveneens, meer bepaald van 1,13 naar 1,08 miljard dollar. De koers van het aandeel daalde aanvankelijk, om vervolgens door te stijgen naar een nieuwe historische recordkoers.