Honeywell heeft het tweede kwartaal afgesloten met een nettowinst van 24%, terwijl over de verslagperiode een omzet van 8,20 miljard dollar werd gerealiseerd. Het conglomeraat verwacht dat de resultaten in de toekomst nog gaan verbeteren.

Topman Dave Cote van Honeywell zei in een toelichting op de cijfers dat het economisch herstel zich verder zet, maar dat de onmiddellijke toekomst toch enigszins onzeker blijft. In reactie op de cijfers noteert de koers van Honeywell ongeveer anderhalf procent hoger.

Honeywell heeft het tweede kwartaal afgesloten met een nettowinst van 24%, terwijl over de verslagperiode een omzet van 8,20 miljard dollar werd gerealiseerd. Het conglomeraat verwacht dat de resultaten in de toekomst nog gaan verbeteren. Topman Dave Cote van Honeywell zei in een toelichting op de cijfers dat het economisch herstel zich verder zet, maar dat de onmiddellijke toekomst toch enigszins onzeker blijft. In reactie op de cijfers noteert de koers van Honeywell ongeveer anderhalf procent hoger.