De Nasdaq is momenteel de zwakste index, met een verlies van ongeveer een kwart procent. De zwakke cijfers van Amazon.com zijn daar niet vreemd aan.

Amazon.com noteert fors lager nadat de online retailer aankondigde voor het tweede kwartaal een operationeel verlies te wachten.

Ook Starbucks moet met een iets lagere koers vrede nemen, de omzet van de koffieshopketen bleef achter op de verwachtingen.

JP Penney ligt anderzijds goed op koers nadat de miljardair George Soros bekendmaakte een belang in de distributieketen te hebben genomen. Een sector die deze week in de kijker liep, was de bouwsector. De huizenbouwers noteren voor de zesde dag op rij in de plus.

De Nasdaq is momenteel de zwakste index, met een verlies van ongeveer een kwart procent. De zwakke cijfers van Amazon.com zijn daar niet vreemd aan. Amazon.com noteert fors lager nadat de online retailer aankondigde voor het tweede kwartaal een operationeel verlies te wachten. Ook Starbucks moet met een iets lagere koers vrede nemen, de omzet van de koffieshopketen bleef achter op de verwachtingen. JP Penney ligt anderzijds goed op koers nadat de miljardair George Soros bekendmaakte een belang in de distributieketen te hebben genomen. Een sector die deze week in de kijker liep, was de bouwsector. De huizenbouwers noteren voor de zesde dag op rij in de plus.