Centraal staan vandaag de resultaten van Goldman Sachs. De resultaten van deze bank vielen zeker niet tegen, maar dat zal al grotendeels in de koers verrekend. Die koers blijft dan ook dicht bij huis.

Gisteren meldde de Financial Times dat de topmanagers van Goldman Sachs sinds het omvallen van Lehman Brothers voor een bedrag van 700 miljoen dollar eigen aandelen hebben verkocht. Goldman Sachs weigerde elk commentaar op het bericht.

De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner, op bezoek in de Perzische Golf, verklaarde dat de globale recessie over haar hoogtepunt heen is. Geithner probeert de Golfstaten ook te overtuigen van de betrouwbaarheid van de dollar als reservemunt.

Centraal staan vandaag de resultaten van Goldman Sachs. De resultaten van deze bank vielen zeker niet tegen, maar dat zal al grotendeels in de koers verrekend. Die koers blijft dan ook dicht bij huis. Gisteren meldde de Financial Times dat de topmanagers van Goldman Sachs sinds het omvallen van Lehman Brothers voor een bedrag van 700 miljoen dollar eigen aandelen hebben verkocht. Goldman Sachs weigerde elk commentaar op het bericht. De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner, op bezoek in de Perzische Golf, verklaarde dat de globale recessie over haar hoogtepunt heen is. Geithner probeert de Golfstaten ook te overtuigen van de betrouwbaarheid van de dollar als reservemunt.