Langzamerhand groeit de onrust over de shutdown, wetende dat het schuldenplafond de volgende uitdaging is waarmee de Verenigde Staten worden geconfronteerd. Inmidddels is over die shutdown een akkoord nog altijd veraf, de Tea Party weigert ook maar een duimbreed toe te geven.

Ook de beleggers op Wall Street, die zich in het begin weinig zorgen maakten over de shutdown, beginnen zich langzamerhand ongerust te maken. Zelfs Warren Buffett begint zich langzamerhand zorgen te maken over wat hij de idioterie van Washington noemt.

Langzamerhand groeit de onrust over de shutdown, wetende dat het schuldenplafond de volgende uitdaging is waarmee de Verenigde Staten worden geconfronteerd. Inmidddels is over die shutdown een akkoord nog altijd veraf, de Tea Party weigert ook maar een duimbreed toe te geven. Ook de beleggers op Wall Street, die zich in het begin weinig zorgen maakten over de shutdown, beginnen zich langzamerhand ongerust te maken. Zelfs Warren Buffett begint zich langzamerhand zorgen te maken over wat hij de idioterie van Washington noemt.