De Amerikaanse regering hoopt volgens professor Stefan Duchateau zeer nadrukkelijk om nu zowel in de senaat als in de kamer van volksvertegenwoordigers (eindelijk) een meerderheid te krijgen, zodat Obama (eindelijk) een open kans krijgt (een deel van) zijn destijds zo geroemde programma in effectieve maatregelen om te zetten.

Bij een slabakkende economie lukt het over het algemeen minder goed om als zittende regering dergelijke verkiezingen binnen te halen dan bij aantrekkende economische groei die concreet nieuwe banen en besteedbaar inkomen weet te creëren. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De Amerikaanse regering hoopt volgens professor Stefan Duchateau zeer nadrukkelijk om nu zowel in de senaat als in de kamer van volksvertegenwoordigers (eindelijk) een meerderheid te krijgen, zodat Obama (eindelijk) een open kans krijgt (een deel van) zijn destijds zo geroemde programma in effectieve maatregelen om te zetten. Bij een slabakkende economie lukt het over het algemeen minder goed om als zittende regering dergelijke verkiezingen binnen te halen dan bij aantrekkende economische groei die concreet nieuwe banen en besteedbaar inkomen weet te creëren. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.