Sommige beleggers vinden het niet onverstandig om na de recente stijging een deel van de winsten naar de zijlijn te brengen. Gisterenavond sloot de Dow Jones nogmaals op een nieuw recordniveau af. Ook de S&P 500 blijkt nog steeds nieuwe records in de vinger te hebben.

President Richard Fisher van de Dallas Fed herinnerde de beleggers er aan dat het programma van quantative easing niet eeuwig kan blijven duren. Ooit zal er een moment komen dat de steunmaatregelen worden afgebouwd en de financiële markten kunnen zich daar beter op voorbereiden.

Sommige beleggers vinden het niet onverstandig om na de recente stijging een deel van de winsten naar de zijlijn te brengen. Gisterenavond sloot de Dow Jones nogmaals op een nieuw recordniveau af. Ook de S&P 500 blijkt nog steeds nieuwe records in de vinger te hebben. President Richard Fisher van de Dallas Fed herinnerde de beleggers er aan dat het programma van quantative easing niet eeuwig kan blijven duren. Ooit zal er een moment komen dat de steunmaatregelen worden afgebouwd en de financiële markten kunnen zich daar beter op voorbereiden.