Dat heeft vooral te maken dat veel beleggers de brug maken. Gisteren werd Thanksgiving Day gevierd, samen met Kerstmis zowat de belangrijkste feestdag in de Verenigde Staten. Pas vanaf maandag zullen de financiële markten weer in hun oude plooi vallen.

Volgende week is het uitkijken naar de publicatie van de werkloosheidscijfers voor de maand november. Die zijn niet onbelangrijk, want een meevallende werkloosheidsrapport kan een indicatie geven dat de Amerikaanse centrale bank met taperen kan beginnen.

Dat heeft vooral te maken dat veel beleggers de brug maken. Gisteren werd Thanksgiving Day gevierd, samen met Kerstmis zowat de belangrijkste feestdag in de Verenigde Staten. Pas vanaf maandag zullen de financiële markten weer in hun oude plooi vallen. Volgende week is het uitkijken naar de publicatie van de werkloosheidscijfers voor de maand november. Die zijn niet onbelangrijk, want een meevallende werkloosheidsrapport kan een indicatie geven dat de Amerikaanse centrale bank met taperen kan beginnen.