Euro houdt goed stand

Op de valutamarkten moest de euro aanvankelijk weer wat gas terugnemen, om vervolgens te herstellen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2346 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,814%, of een daling met fracties van een procent tegenover de vorige slotkoers.

Goud en olie boeken blijven dicht bij huis

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1622,70 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ruim 97,50 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het slot van vorige week.

Euro houdt goed stand Op de valutamarkten moest de euro aanvankelijk weer wat gas terugnemen, om vervolgens te herstellen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2346 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,814%, of een daling met fracties van een procent tegenover de vorige slotkoers. Goud en olie boeken blijven dicht bij huis Voor een troy ounce goud werd vanavond 1622,70 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ruim 97,50 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het slot van vorige week.