De prijs voor West Texas Intermediate crude is voor de derde dag op rij gedaald, dit na de publicatie van hoger dan verwachte voorraadcijfers in de Verenigde Staten. Die voorraden zijn nu al zeven weken op rij gestegen, dit als gevolg van een dalende vraag naar zowel benzine als diesel.

Gene McGillian, analist en broker voor Tradition Energy, merkt op dat de rally naar aanleiding van quasi-bezetting van de Krim uiteindelijk geen lang leven was beschoren. Hij verwacht dat WTI in de komende dagen opnieuw de kaap van 100 dollar aan een test zal onderwerpen.

De prijs voor West Texas Intermediate crude is voor de derde dag op rij gedaald, dit na de publicatie van hoger dan verwachte voorraadcijfers in de Verenigde Staten. Die voorraden zijn nu al zeven weken op rij gestegen, dit als gevolg van een dalende vraag naar zowel benzine als diesel. Gene McGillian, analist en broker voor Tradition Energy, merkt op dat de rally naar aanleiding van quasi-bezetting van de Krim uiteindelijk geen lang leven was beschoren. Hij verwacht dat WTI in de komende dagen opnieuw de kaap van 100 dollar aan een test zal onderwerpen.