Het economische herstel gaat volgens professor Stefan Duchateau duidelijk eerst de Amerikaanse economie op een hoger groeipad brengen. Het Oude Continent mag slechts rekenen op een slakkengangetje en mag enkel hopen om in de komende jaren aansluiting te vinden met de Amerikaanse economie.

Een directe consequentie hiervan is dat de Amerikaanse dollar in waarde toeneemt t.o.v. de Euro. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Het economische herstel gaat volgens professor Stefan Duchateau duidelijk eerst de Amerikaanse economie op een hoger groeipad brengen. Het Oude Continent mag slechts rekenen op een slakkengangetje en mag enkel hopen om in de komende jaren aansluiting te vinden met de Amerikaanse economie. Een directe consequentie hiervan is dat de Amerikaanse dollar in waarde toeneemt t.o.v. de Euro. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.