Een verder herstel van de beurzen van de BRIC-landen blijft volgens professor Stefan Duchateau waarschijnlijk, dit in de context van een blijvend laag renteniveau in de VS, bij een verder herstel van hun wisselkoersen, wat op zich ook lagere rentetarieven in deze regio mogelijk zal maken.

Bij een verder herstel van de grondstoffenprijzen en een lichte herneming van de groeivooruitzichten van de Chinese economie, kan er zelfs een inhaalbeweging worden ingezet.

Professor Stefan Duchateau blijft betere kansen toemeten aan de kleinere markten in Azië en zien meer direct groeipotentieel in de Europese en Amerikaanse biotechnologiesector en de Amerikaanse schaliegasontginning en -korter bij huis- in een verder herstel in van de Italiaanse en Spaanse aandelenbeurs. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Een verder herstel van de beurzen van de BRIC-landen blijft volgens professor Stefan Duchateau waarschijnlijk, dit in de context van een blijvend laag renteniveau in de VS, bij een verder herstel van hun wisselkoersen, wat op zich ook lagere rentetarieven in deze regio mogelijk zal maken. Bij een verder herstel van de grondstoffenprijzen en een lichte herneming van de groeivooruitzichten van de Chinese economie, kan er zelfs een inhaalbeweging worden ingezet. Professor Stefan Duchateau blijft betere kansen toemeten aan de kleinere markten in Azië en zien meer direct groeipotentieel in de Europese en Amerikaanse biotechnologiesector en de Amerikaanse schaliegasontginning en -korter bij huis- in een verder herstel in van de Italiaanse en Spaanse aandelenbeurs. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.