De belangrijkste bewegingen vinden nog steeds plaats op de grondstoffenmarkten. De goudprijs krijgt eens te meer rake klappen, niets of niemand lijkt de koersval bij het goud te kunnen stoppen. Volgens sommige analisten is het slechts een kwestie van tijd alvorens de kaap van 1200 dollar naar beneden werd doorbroken.

Ook de olieprijs verzwakt opnieuw, maar toch valt op dat olie veel beter standhoudt dan de meeste andere grondstoffen. Voor een vat ruwe olie wordt nog steeds ongeveer 95 dollar betaald. De olieprijs zou zich wel eens snel kunnen herstellen wanneer de rust op de financiële markten terugkeert.

De belangrijkste bewegingen vinden nog steeds plaats op de grondstoffenmarkten. De goudprijs krijgt eens te meer rake klappen, niets of niemand lijkt de koersval bij het goud te kunnen stoppen. Volgens sommige analisten is het slechts een kwestie van tijd alvorens de kaap van 1200 dollar naar beneden werd doorbroken. Ook de olieprijs verzwakt opnieuw, maar toch valt op dat olie veel beter standhoudt dan de meeste andere grondstoffen. Voor een vat ruwe olie wordt nog steeds ongeveer 95 dollar betaald. De olieprijs zou zich wel eens snel kunnen herstellen wanneer de rust op de financiële markten terugkeert.