De verhandelde volumes zijn relatief klein, wat ook te maken heeft met het verlengde weekend dat op komst is. Morgen wordt er op Wall Street niet gehandeld en de verwachting is dat ook maandag de animo tot handelen relatief gering zal blijven. Hetzelfde geldt trouwens ook voor de Europese beurzen.

Op de valutamarkten herstelt de euro zich tegenover de dollar, maar ook hier is van grote bewegingen geen sprake. Opvallend is verder dat de goudprijs helemaal uitgeteld lijkt, voor een troy ounce goud moet vanavond opnieuw minder dan 1600 dollar worden betaald.

De verhandelde volumes zijn relatief klein, wat ook te maken heeft met het verlengde weekend dat op komst is. Morgen wordt er op Wall Street niet gehandeld en de verwachting is dat ook maandag de animo tot handelen relatief gering zal blijven. Hetzelfde geldt trouwens ook voor de Europese beurzen. Op de valutamarkten herstelt de euro zich tegenover de dollar, maar ook hier is van grote bewegingen geen sprake. Opvallend is verder dat de goudprijs helemaal uitgeteld lijkt, voor een troy ounce goud moet vanavond opnieuw minder dan 1600 dollar worden betaald.