Daarnaast is er één belangrijk voordeel dat in de kaart van aandelen speelt: er zijn momenteel weinig beleggingsklassen die de beurs concurrentie aan kunnen gaan doen.

De obligatiemarkt is duidelijk overkocht en daar heeft zich al een correctie ingezet. Bedrijfsobligaties bieden een interessant rendement, maar in vergelijking met aandelen onvoldoende stijgingspotentieel.

Termijnrekeningen en money market mutual funds zijn momenteel nog niet interessant, omdat de rente veel te laag staat. Anderzijds gaan de bedrijfsresultaten stijgen, wat de beurskoersen kan ondersteunen.

Daarnaast is er één belangrijk voordeel dat in de kaart van aandelen speelt: er zijn momenteel weinig beleggingsklassen die de beurs concurrentie aan kunnen gaan doen. De obligatiemarkt is duidelijk overkocht en daar heeft zich al een correctie ingezet. Bedrijfsobligaties bieden een interessant rendement, maar in vergelijking met aandelen onvoldoende stijgingspotentieel. Termijnrekeningen en money market mutual funds zijn momenteel nog niet interessant, omdat de rente veel te laag staat. Anderzijds gaan de bedrijfsresultaten stijgen, wat de beurskoersen kan ondersteunen.