Op de Nasdaq maakt Apple nog eens een goede beurt, de koers noteert ruim anderhalf procent hoger en krijgt de kaap van 440 dollar weer in het vizier. Volgens Jim Cramer valt er van dit aandeel momenteel echter niet veel goeds te vertellen, de koers kan nog verder dalen.

Het succesverhaal van het bedrijf kent zijn grenzen, uiteindelijk dreigt het nieuwste product van het bedrijf een even grote flop te worden als de Lisa Computer die Apple in de jaren 80 op de markt bracht. De nieuwkomer, die in september op de markt komt, dreigt een grote flop te worden.

Op de Nasdaq maakt Apple nog eens een goede beurt, de koers noteert ruim anderhalf procent hoger en krijgt de kaap van 440 dollar weer in het vizier. Volgens Jim Cramer valt er van dit aandeel momenteel echter niet veel goeds te vertellen, de koers kan nog verder dalen. Het succesverhaal van het bedrijf kent zijn grenzen, uiteindelijk dreigt het nieuwste product van het bedrijf een even grote flop te worden als de Lisa Computer die Apple in de jaren 80 op de markt bracht. De nieuwkomer, die in september op de markt komt, dreigt een grote flop te worden.