Sara Lee maakte een hoger kwartaalresultaat bekend, terwijl de omzet anderzijds ongewijzigd bleef. Dat de nettowinst over het tweede kwartaal van 2009-2010 toch steeg, was een gevolg van kostenbesparingen.

Het voedingsbedrijf verdiende over de verslagperiode $371 mln, waar over dezelfde periode van vorig jaar nog een verlies werd geregistreerd. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een wpa van 36 dollarcent.

De omzet bleef vrijwel ongewijzigd op $2,86 mrd. Voor het volledige boekjaar wordt nu een wpa van $1 tot $1,05 verwacht, tegenover een consensusverwachting van slechts $0,95.

Sara Lee maakte een hoger kwartaalresultaat bekend, terwijl de omzet anderzijds ongewijzigd bleef. Dat de nettowinst over het tweede kwartaal van 2009-2010 toch steeg, was een gevolg van kostenbesparingen. Het voedingsbedrijf verdiende over de verslagperiode $371 mln, waar over dezelfde periode van vorig jaar nog een verlies werd geregistreerd. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een wpa van 36 dollarcent. De omzet bleef vrijwel ongewijzigd op $2,86 mrd. Voor het volledige boekjaar wordt nu een wpa van $1 tot $1,05 verwacht, tegenover een consensusverwachting van slechts $0,95.