De trend is vandaag licht negatief, maar daar licht niemand echt wakker van. De rekening zal pas morgen worden gemaakt zodra de werkloosheidscijfers bekend zijn. In afwachting konden de beleggers zich warmen aan de nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering die vanmiddag werden gepubliceerd.

De jobless claims bleken te zijn gedaald tot 298.000, een daling met 23.000 ten opzichte van de week voordien. Er was nog goed nieuws in de vorm van een opwaartse herziening van de cijfers over de BBP-groei in het derde kwartaal. De kans is dus niet gering dat de werkloosheidscijfers voor de maand november zullen meevallen.

De trend is vandaag licht negatief, maar daar licht niemand echt wakker van. De rekening zal pas morgen worden gemaakt zodra de werkloosheidscijfers bekend zijn. In afwachting konden de beleggers zich warmen aan de nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering die vanmiddag werden gepubliceerd. De jobless claims bleken te zijn gedaald tot 298.000, een daling met 23.000 ten opzichte van de week voordien. Er was nog goed nieuws in de vorm van een opwaartse herziening van de cijfers over de BBP-groei in het derde kwartaal. De kans is dus niet gering dat de werkloosheidscijfers voor de maand november zullen meevallen.