De Europese beursindices lieten zich volgens professor Stefan Duchateau op het einde van de jaren '90 voorbijhollen door haar eigen technologiebedrijven, die vervolgens met een harde knal terug op de planeet aarde neerkwamen, nadat eerst de zeepbel van de dotcom-aandelen op de Amerikaanse NASDAQ implodeerde.

De meer financieel getinte Brusselse beurs koppelde dan ook los van de Europese index, maar dat de Brusselse beurs minder technologiewaarden beschikte weerhield er haar helaas niet van om in sympathie met de overige beurzen een diepe terugval te kennen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De Europese beursindices lieten zich volgens professor Stefan Duchateau op het einde van de jaren '90 voorbijhollen door haar eigen technologiebedrijven, die vervolgens met een harde knal terug op de planeet aarde neerkwamen, nadat eerst de zeepbel van de dotcom-aandelen op de Amerikaanse NASDAQ implodeerde. De meer financieel getinte Brusselse beurs koppelde dan ook los van de Europese index, maar dat de Brusselse beurs minder technologiewaarden beschikte weerhield er haar helaas niet van om in sympathie met de overige beurzen een diepe terugval te kennen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.