Inmiddels rolt de cijferstroom aan een onverstoorbaar tempo voorbij. Vanmiddag waren er onder andere de kwartaalcijfers van United Technologies. De resultaten van dit bedrijf vielen goed, hoofdzakelijk dankzij het succes van de luchtvaartafdeling. De koers noteert dan ook hoger.

United Parcel Service of UPS ondervindt duidelijk hinder van de trager groeiende wereldeconomie. Het slechte nieuws zat echter al in de koers van dit aandeel verwerkt, zodat de schade per saldo nog wel meevalt. DuPont noteert op de cijfers anderzijds iets hoger.

Inmiddels rolt de cijferstroom aan een onverstoorbaar tempo voorbij. Vanmiddag waren er onder andere de kwartaalcijfers van United Technologies. De resultaten van dit bedrijf vielen goed, hoofdzakelijk dankzij het succes van de luchtvaartafdeling. De koers noteert dan ook hoger. United Parcel Service of UPS ondervindt duidelijk hinder van de trager groeiende wereldeconomie. Het slechte nieuws zat echter al in de koers van dit aandeel verwerkt, zodat de schade per saldo nog wel meevalt. DuPont noteert op de cijfers anderzijds iets hoger.