Vanmiddag maakte Home Depot als één van de laatste grote Amerikaanse bedrijven de interimresultaten bekend. De grootste binnenhuisinrichter in de Verenigde Staten maakte tegenvallende cijfers bekend, maar had een grondig excuus om de flauwe resultaten te rechtvaardigen.

Het bedrijf ondervond inderdaad de gevolgen van de harde winter die grote delen van de VS achter de rug hebben. De omzet steeg met 2,90%, maar die stijging bleef achter op de verwachtingen. Dat werd ook ruiterlijk toegegeven door CEO Frank Blake, die echter wel betere resultaten in het vooruitzicht stelde.

Vanmiddag maakte Home Depot als één van de laatste grote Amerikaanse bedrijven de interimresultaten bekend. De grootste binnenhuisinrichter in de Verenigde Staten maakte tegenvallende cijfers bekend, maar had een grondig excuus om de flauwe resultaten te rechtvaardigen. Het bedrijf ondervond inderdaad de gevolgen van de harde winter die grote delen van de VS achter de rug hebben. De omzet steeg met 2,90%, maar die stijging bleef achter op de verwachtingen. Dat werd ook ruiterlijk toegegeven door CEO Frank Blake, die echter wel betere resultaten in het vooruitzicht stelde.