Daarbij is het opvallend dat de FED-boodschap inmiddels volledig naar de achtergrond is verdrongen. De beleggers maken zich zorgen dat China regelrecht op een kredietcrisis afstevent. Morgenvroeg zal daarom met grote aandacht worden uitgekeken naar wat de Chinese beurs doet.

Ook vandaag stijgt de rente op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie opnieuw, het rendement is inmiddels opgelopen tot in de buurt van 2,60%. De dollar wordt opnieuw wat sterker tegenover de euro, terwijl de goud- en de olieprijs onder druk blijven staan.

Daarbij is het opvallend dat de FED-boodschap inmiddels volledig naar de achtergrond is verdrongen. De beleggers maken zich zorgen dat China regelrecht op een kredietcrisis afstevent. Morgenvroeg zal daarom met grote aandacht worden uitgekeken naar wat de Chinese beurs doet. Ook vandaag stijgt de rente op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie opnieuw, het rendement is inmiddels opgelopen tot in de buurt van 2,60%. De dollar wordt opnieuw wat sterker tegenover de euro, terwijl de goud- en de olieprijs onder druk blijven staan.