Anderzijds was er wel meevallend macro-economisch nieuws.

De Amerikaanse huizenverkopen zijn in september aan het snelste tempo voor de afgelopen 26 jaar gestegen. Veel kandidaat-kopers willen nog gebruik maken van de stimuleringsmaatregelen om een eerste huis te kopen.

Wie zo'n huis koopt, kan tot 30 november nog rekenen op een premie van 8000 dollar. Vorige maand stegen de verkopen van bestaande huizen met 9,4%, zo maakte de National Association of Realtors bekend.

De verkopen waren beter dan verwacht, want er werden op jaarbasis 5,57 miljoen huizen verkocht waar de analisten op maar 5,35 miljoen huizen gerekend. Sommige economen spreken van een mini-boom op de huizenmarkt.

Anderzijds was er wel meevallend macro-economisch nieuws. De Amerikaanse huizenverkopen zijn in september aan het snelste tempo voor de afgelopen 26 jaar gestegen. Veel kandidaat-kopers willen nog gebruik maken van de stimuleringsmaatregelen om een eerste huis te kopen. Wie zo'n huis koopt, kan tot 30 november nog rekenen op een premie van 8000 dollar. Vorige maand stegen de verkopen van bestaande huizen met 9,4%, zo maakte de National Association of Realtors bekend. De verkopen waren beter dan verwacht, want er werden op jaarbasis 5,57 miljoen huizen verkocht waar de analisten op maar 5,35 miljoen huizen gerekend. Sommige economen spreken van een mini-boom op de huizenmarkt.