De Amerikaanse huizenprijzen zijn in juli lichtjes gestegen in vergelijking met de maand voordoen, zo blijkt het maandelijks rapport dat door de Federal Housing Finance Agency wordt opgesteld.

Daarmee wordt nogmaals aangetoond dat de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten stabiliseert. In juli stegen de prijzen met 0,30% in vergelijking met de maand voordien.

Anderzijds werd stijging voor de maand juni neerwaarts aangepast van 0,50% naar 0,10%. De index van het Federal Housing Finance Agency bevindt zich nog steeds 4,20% onder het niveau van vorig jaar en 10,50% onder zijn piek van april 2007.

De Amerikaanse huizenprijzen zijn in juli lichtjes gestegen in vergelijking met de maand voordoen, zo blijkt het maandelijks rapport dat door de Federal Housing Finance Agency wordt opgesteld. Daarmee wordt nogmaals aangetoond dat de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten stabiliseert. In juli stegen de prijzen met 0,30% in vergelijking met de maand voordien. Anderzijds werd stijging voor de maand juni neerwaarts aangepast van 0,50% naar 0,10%. De index van het Federal Housing Finance Agency bevindt zich nog steeds 4,20% onder het niveau van vorig jaar en 10,50% onder zijn piek van april 2007.