De Amerikaanse aandelenmarkt flirt volgens professor Stefan Duchateau opnieuw met zijn absolute topniveaus. Zowel de S&P als de Dow Jones index bevinden zich zeer kort met hun records van respectievelijk 1878 en 16576 punten. De recente uitspraken van Fed-Voorzitster Yellen passen immers ideaal in de kraam van aandelenbeleggers.

Zij verwijst nadrukkelijk naar enkele "pockets of slack" in de arbeidsmarkt, hetgeen erop duidt dat de Amerikaanse regering er zeker nog niet van overtuigd is dat de recente vooruitgang inzake werkgelegenheid zich zou verder zetten indien de centrale bank haar monetaire impulsen zou afbouwen. Of vrij vertaald: De FED zal ook in de komende maanden haar stimulerende beleid verder zetten en vandaar zeer substantiële bedragen in de obligatiemarkten blijven investeren. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De Amerikaanse aandelenmarkt flirt volgens professor Stefan Duchateau opnieuw met zijn absolute topniveaus. Zowel de S&P als de Dow Jones index bevinden zich zeer kort met hun records van respectievelijk 1878 en 16576 punten. De recente uitspraken van Fed-Voorzitster Yellen passen immers ideaal in de kraam van aandelenbeleggers. Zij verwijst nadrukkelijk naar enkele "pockets of slack" in de arbeidsmarkt, hetgeen erop duidt dat de Amerikaanse regering er zeker nog niet van overtuigd is dat de recente vooruitgang inzake werkgelegenheid zich zou verder zetten indien de centrale bank haar monetaire impulsen zou afbouwen. Of vrij vertaald: De FED zal ook in de komende maanden haar stimulerende beleid verder zetten en vandaar zeer substantiële bedragen in de obligatiemarkten blijven investeren. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.