General Motors staat eens te meer in de kijker. De obligatiehouders zouden nu toch akkoord gaan met een aangepast (of anders gezegd: gunstiger) bod om hun obligaties om te ruilen naar aandelen. De koers van General Motors noteert ongeveer 10% hoger.

Vandaag werden ook een aantal macro-economische indicatoren bekendgemaakt. Zo werd onder meer aangekondigd dat 12% van de hypotheekbezitters er niet in slaagt om de lening af te lossen dan wel met een gedwongen verkoop ('foreclosure') wordt gekenmerkt.

General Motors staat eens te meer in de kijker. De obligatiehouders zouden nu toch akkoord gaan met een aangepast (of anders gezegd: gunstiger) bod om hun obligaties om te ruilen naar aandelen. De koers van General Motors noteert ongeveer 10% hoger. Vandaag werden ook een aantal macro-economische indicatoren bekendgemaakt. Zo werd onder meer aangekondigd dat 12% van de hypotheekbezitters er niet in slaagt om de lening af te lossen dan wel met een gedwongen verkoop ('foreclosure') wordt gekenmerkt.