Credit Suisse verhoogde de winstverwachtingen voor Apple, terwijl ook het koersdoel voor dit aandeel naar boven werden aangepast. Het tweede kwartaal zou bij dit bedrijf beter dan verwacht zijn verlopen.

Bill Shope verhoogde het koersdoel voor Apple van 120 naar 132 dollar, hetgeen betekent dat het opwaarts potentieel vanaf het huidige koersniveau nog bijna 15% bedraagt.

Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd. Shope voegt daar nog aan toe dat Apple vanwege zijn cash flow generatie en vanwege de cash per aandeel aantrekkelijk blijft.

Credit Suisse verhoogde de winstverwachtingen voor Apple, terwijl ook het koersdoel voor dit aandeel naar boven werden aangepast. Het tweede kwartaal zou bij dit bedrijf beter dan verwacht zijn verlopen. Bill Shope verhoogde het koersdoel voor Apple van 120 naar 132 dollar, hetgeen betekent dat het opwaarts potentieel vanaf het huidige koersniveau nog bijna 15% bedraagt. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd. Shope voegt daar nog aan toe dat Apple vanwege zijn cash flow generatie en vanwege de cash per aandeel aantrekkelijk blijft.