Op het vlak van fusies en overnames is er nog steeds heel wat activiteit op de beurs van Wall Street. Vandaag is er bijvoorbeeld het bod dat door Pillgrim's Pride op vleesverkoper Hillshire Brands is uitgebrand. Dit heeft een totale waarde van iets meer dan 5,50 miljard dollar.

Anderzijds heeft Pfizer te kennen gegeven dat de jacht op AstraZeneca stopgezet wordt. De Britten waren niet akkoord met de hoogte van het Amerikaans bod, maar van de Pfizer werd al verstaan te geven dat het laatste bod het ultieme is en niet meer verhoogd zal worden.

Op het vlak van fusies en overnames is er nog steeds heel wat activiteit op de beurs van Wall Street. Vandaag is er bijvoorbeeld het bod dat door Pillgrim's Pride op vleesverkoper Hillshire Brands is uitgebrand. Dit heeft een totale waarde van iets meer dan 5,50 miljard dollar. Anderzijds heeft Pfizer te kennen gegeven dat de jacht op AstraZeneca stopgezet wordt. De Britten waren niet akkoord met de hoogte van het Amerikaans bod, maar van de Pfizer werd al verstaan te geven dat het laatste bod het ultieme is en niet meer verhoogd zal worden.