Gedurende de onrust van de laatste weken was er volgens ABN Amro wederom sprake van een vlucht in Duitse en Amerikaanse staatsobligaties waarvan de rendementen terugliepen. Tegen het einde van de afgelopen week vond echter al weer een tegengestelde beweging plaats.

Zowel de Duitse als de Amerikaanse kapitaalmarktrente zijn - vooral aan het einde van - deze week weer wat gestegen. De risicobereidheid bij beleggers nam weer toe, wat zichtbaar was op zowel de aandelenmarkten (koersstijgingen), als op de obligatiemarkten (koersdalingen).

Gedurende de onrust van de laatste weken was er volgens ABN Amro wederom sprake van een vlucht in Duitse en Amerikaanse staatsobligaties waarvan de rendementen terugliepen. Tegen het einde van de afgelopen week vond echter al weer een tegengestelde beweging plaats. Zowel de Duitse als de Amerikaanse kapitaalmarktrente zijn - vooral aan het einde van - deze week weer wat gestegen. De risicobereidheid bij beleggers nam weer toe, wat zichtbaar was op zowel de aandelenmarkten (koersstijgingen), als op de obligatiemarkten (koersdalingen).