Andere landen zullen minder geneigd zijn om zoals India, Turkije en Zuid-Afrika de rente te verhogen en riskeren vandaar volgens professor Stefan Duchateau een diepere terugval in hun muntkoersen. Argentinië op kop natuurlijk, maar ook Turkije en Zuid-Afrika worden hierbij specifiek geviseerd.

Abrupte stijgingen van de korte termijnrente zullen niet volstaan om een verdere achteruitgang van de wisselkoersen van bepaalde landen af te wenden. Voorlopig lijkt de rust te zijn teugggekeerd, maar de spanningen kunnen op eender willekeurig moment opnieuw opflakkeren. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Andere landen zullen minder geneigd zijn om zoals India, Turkije en Zuid-Afrika de rente te verhogen en riskeren vandaar volgens professor Stefan Duchateau een diepere terugval in hun muntkoersen. Argentinië op kop natuurlijk, maar ook Turkije en Zuid-Afrika worden hierbij specifiek geviseerd. Abrupte stijgingen van de korte termijnrente zullen niet volstaan om een verdere achteruitgang van de wisselkoersen van bepaalde landen af te wenden. Voorlopig lijkt de rust te zijn teugggekeerd, maar de spanningen kunnen op eender willekeurig moment opnieuw opflakkeren. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.