De resultaten van Bank of America werden goed onthaald, de koers van dit bankaandeel noteert bijna 2,50% in de plus. Bank of America is de derde grootbank die komt rapporteren, gisteren waren er al de cijfers van zowel JP Morgan Chase als Wells Fargo.

Chief Financial Officer Bruce Thompson van Bank America zei in een toelichting op de cijfers dat het kapitaal en de liquiditeit zich op recordniveaus bevonden, terwijl de verliezen op slechte kredieten zijn teruggevallen tot historische dieptepunten. De kostenbesparingen verlopen conform plan, aldus Thompson.

De resultaten van Bank of America werden goed onthaald, de koers van dit bankaandeel noteert bijna 2,50% in de plus. Bank of America is de derde grootbank die komt rapporteren, gisteren waren er al de cijfers van zowel JP Morgan Chase als Wells Fargo. Chief Financial Officer Bruce Thompson van Bank America zei in een toelichting op de cijfers dat het kapitaal en de liquiditeit zich op recordniveaus bevonden, terwijl de verliezen op slechte kredieten zijn teruggevallen tot historische dieptepunten. De kostenbesparingen verlopen conform plan, aldus Thompson.