De beleggers wachten nu op het verslag van de laatste meeting van het rentebepalend comité van de Amerikaanse centrale bank. Dat wordt morgen gepubliceerd en mogelijk zal dit het sentiment op de financiële markten doen omslaan, in één of andere richting.

Er is nog altijd heel wat te doen rond Detroit, de Amerikaanse stad die worstelt om aan bankroet te ontsnappen. De bouwbedrijven staan niet bepaald te trappelen om nieuwe projecten in de stad te ontwikkelen, maar speculatief ingestelde beleggers durven wel al opnieuw te kopen.

De beleggers wachten nu op het verslag van de laatste meeting van het rentebepalend comité van de Amerikaanse centrale bank. Dat wordt morgen gepubliceerd en mogelijk zal dit het sentiment op de financiële markten doen omslaan, in één of andere richting. Er is nog altijd heel wat te doen rond Detroit, de Amerikaanse stad die worstelt om aan bankroet te ontsnappen. De bouwbedrijven staan niet bepaald te trappelen om nieuwe projecten in de stad te ontwikkelen, maar speculatief ingestelde beleggers durven wel al opnieuw te kopen.